Blegning

Hvis du har misfarvning af dine tænder, som skyldes emaljen, kan en blegning af dine tænder være den rigtige løsning for dig.

Hvorfor tænder bliver misfarvede

Der er flere faktorer, der kan spille ind, når det kommer til misfarvning af tænderne.

  • Alder: Når vi bliver ældre, bliver vores tandemalje naturligt tyndere, og den bagvedliggende mørkere tandfarve træder tydeligere frem.
  • Kost: Visse fødevarer og drikkevarer såsom kaffe, te, rødvin og mørke bær kan efterlade pigmenter, der misfarver tænderne over tid.
  • Tobak: Rygning kan forårsage betydelig tandmisfarvning.

Behandling med tandblegning

I vores praksis tilbyder vi tandblegning som hjemmebehandling. Du vil få taget aftryk til skinner til blegningen hos os, der passer til dig. Skinnerne og gel vil du få udleveret hos os samt en grundig vejledning i, hvordan behandlingen skal foregå. Supplerende blegegel kan købes efter behov.

Indledende samtale

Tandblegning på vores klinik er sikker og effektiv, da det udføres under opsyn af en tandlæge. Ikke alle tænder egner sig til blegning, så ring til os for at aftale en konsultation og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi vil undersøge dine tænder og have en samtale med dig om dine forventninger til resultatet. Baseret på undersøgelsen og samtalen vil vi give vejledning om, hvorvidt behandlingen er egnet for dig, samt planlægge behandlingen, så du opnår det bedst mulige resultat.

Bestil tid

Har du brug for et eftersyn eller har du et problem, du gerne vil have kigget på, kan du udfylde formularen herunder. Du er også velkommen til at ringe til os på 97 12 50 76 med spørgsmål, tidsbestilling eller akutte problemer.