Kroner

Hvis din tand er beskadiget eller svækket, kan en krone hjælpe til at passe på tanden. Kronen er tilpasset den svækkede tand og de omkringliggende tænder.

En tandkrone beskytter og bevarer den svækkede tand på lang sigt

Hvis din tand er svækket eller beskadiget ved eksempelvis rodbehandling eller store fyldninger, der er ved at underminere tanden, kan en tandkrone være den rigtige løsning. En tandkrone kan betragtes som en specialfremstillet hætte, der sættes ned over den svækkede tand.

To besøg for en perfekt tilpasset krone

Hvis du skal have en krone, kræver det mindst 2 besøg hos os. Ved det første besøg vil tandlægen slibe din tand/tænder og tage et aftryk. Dette aftryk sendes derefter til vores tandtekniker, som fremstiller selve kronen. Ved det andet besøg vil du få kronen prøvet og fastgjort af tandlægen. Nu er kronen klar til brug. I den mellemliggende periode vil du gå med en midlertidig krone.

Specialfremstillede tandkroner der matcher dine tænder

Tandkroner kan fremstilles både i guld, en kombination af guld og porcelæn eller som en keramisk krone. Vi vejleder dig grundigt i, hvad din tandkrone skal kunne alt efter, hvor i munden den skal sidde, og tandkronen bliver produceret ud fra dine ønsker og så den matcher dine tænder både i udseende og i pasform. Vi lægger vægt på, at du får et resultat, du bliver glad for og er langtidsholdbart.

Bestil tid

Har du brug for et eftersyn eller har du et problem, du gerne vil have kigget på, kan du udfylde formularen herunder. Du er også velkommen til at ringe til os på 97 12 50 76 med spørgsmål, tidsbestilling eller akutte problemer.