Tandlæge­skræk

En god tandlægebehandling handler om gensidig tillid. Derfor giver vi behandlingen den tid, der skal til for, at du føler dig tryg.

Vi lytter til dig og tager tingene i dit tempo

Hvis du er angst eller utryg ved at gå til tandlæge, er det bedste, du kan gøre at fortælle os om det. Når du fortæller os om din utryghed, kan vi tage hånd om den og sammen med dig lave nøjagtige aftaler omkring behandlingen og behandlingstempoet. På denne måde vil du hele tiden være klar over, hvad der sker, og behandlingen vil foregå så meget på dine præmisser som muligt.

Ud over den indledende samtale, hvor vi gennemgår, hvad der kommer til at ske, vil vi også under hele behandlingsforløbet løbende informere om behandlingen. Vi vil lytte til dig og dine ønsker, så behandlingen hele tiden følger dit tempo. Du er også meget velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med som støtte, hvis du ønsker det. Alle disse tiltag er med til at reducere det ubehag, der kan være ved et tandlægebesøg.

Frygten når det er længe siden sidste eftersyn

Vi oplever, at nogle kan have en frygt for, hvor slemt det står til, hvis det er mange år siden sidste tandlægebesøg. I disse tilfælde tilbyder vi en grundig indledende undersøgelse, hvor vi sammen finder ud af, hvilke behandlinger der er nødvendige, og hvordan vi kan indfri dine forventninger. Nogle gange viser det sig, at behandlingsbehovet slet ikke er så stort, som man har gået og frygtet. Den indledende undersøgelse giver mulighed for at fortælle om, hvordan tandlægeskrækken opleves, og vi giver os god tid til at lytte til dig og lave en god plan sammen med dig. Her taler vi også om, hvilke tiltag vi kan gøre for, at behandlingsoplevelsen bliver så tryg og rolig for dig som muligt.

Bestil tid

Har du brug for et eftersyn eller har du et problem, du gerne vil have kigget på, kan du udfylde formularen herunder. Du er også velkommen til at ringe til os på 97 12 50 76 med spørgsmål, tidsbestilling eller akutte problemer.