Tandpleje

Vores dygtige tandplejere er ansat til at varetage forskellige opgaver både når det kommer til behandlinger og den gode dialog med dig, så tandlægebesøget bliver en god oplevelse.

Tandplejerens kerneopgaver

Vores tandplejeres kerneopgaver består i forebyggende behandlinger, undersøgelse af tænder, tandkød og mundhulen og den gode samtale og dialog i forbindelse med eventuel tandlægeskræk og ved planlægningen af en behandling. Vores tandplejere kan desuden undersøge tænder for huller og kontrollere dine tænders omgivende væv. Det er meget vigtigt for os at yde den bedst mulige service, når du kommer ind på vores klinik, og vores tandplejere har stor erfaring i de forskellige forbehold, nogle mennesker kan have ved tandlægebesøget. Gennem denne erfaring kan vores tandplejere gøre besøget til en bedre oplevelse.

Særlig fokus på paradentose­behandling

Hos os har vores tandplejere særlig fokus på paradentosebehandling. Her er der både tale om tandrensninger målrettet paradentose og undersøgelse af sygdommens udvikling, men også en grundig og målrettet vejledning i, hvordan du skal børste og rense dine tænder derhjemme for at undgå, at sygdommen forværres.

Speciale i den forebyggende behandling

Fælles for vores tandplejeres arbejdsopgaver er det, at de primært arbejder med forebyggende behandlinger. Den forebyggende behandling gælder både ved de almindelige tandrensninger, når du kommer ind til klinikken til dit årlige eller halvårlige tandeftersyn eller i forbindelse med eksempelvis den faste tandrensning ved paradentosebehandling.

 

Den forebyggende behandling gælder også i forbindelse med den måde, vores tandplejere rådgiver dig i din daglige vedligeholdelse og pleje af dine tænder. Hvis vejledningen bliver leveret grundigt og på en måde, hvor det både er nemt og overskueligt for dig at overholde det, kan dette bliver dette i sig selv en forebyggende behandling.

Bestil tid

Har du brug for et eftersyn eller har du et problem, du gerne vil have kigget på, kan du udfylde formularen herunder. Du er også velkommen til at ringe til os på 97 12 50 76 med spørgsmål, tidsbestilling eller akutte problemer.